GREEN PEOPLE

19/03/2017 0 Komenarji Naravna kozmetika,

Naravna kozmetika GREEN PEOPLE

Green People predstavlja vodilno holistčno blagovno znamko na področju uporabe certfciranih sestavin ekološkega porekla in danes spada med najbolj prepoznavna velika imena v Veliki Britaniji.

Kozmetična linija vsebuje širok asortment naravnih izdelkov za celostno nego telesa. Pri svojem delu upoštevajo standarde ekološke pridelave, etčna načela in humanost, podpirajo pravično trgovino in s svojo izjemnostjo ter predanostjo delu so si prislužili številna priznanja.

Sam začetek sega v leto 1997, ko se je Charlote Vøhtz, mama dveletne deklice, ki je trpela za ekcemi in kožnimi alergijami odločila, da stvari vzame v svoje roke. Ugotovila je, da so bile mnoge kožne težave hčerke Sandre povezane s kemičnimi snovmi v izdelkih za osebno nego. Izpostavljenost nevarnim kemikalijam povzroča kopičenje le-teh v telesu in posledično alergije ter občutljivost.

Z vedenjem se je lotla ustvarjanja blagodejnih naravnih krem za domačo uporabo, ta so s časoma hčerki uspešno odpravile kožne težave. Nad pozitvnimi učinki je bila tako zelo navdušena, da jih je želela predstavit širšemu krogu ljudi, kot tudi samo spoznanje o učinkovitost in moči narave.

Po 20 leth intenzivnega razvoja in dognanj ima danes blagovna znamka Green People vrhunske izdelke z visokim odstotkom aktvnih naravnih sestavin in se ponaša s tehnološko dovršenostjo.

V svojih izdelkih ne vključujejo sporne sintetčne snovi, nadomestli so jih z naravnimi učinkovinami in certfciranimi sestavinami s strani organizacij Soil Associaton, Organic Food Federaton in EcoCert.

V letu 1999 se je Charlote pridružila tudi odboru Soil Associaton, kjer je imela pomembno vlogo pri določanju in vzpostavitvi standardov za naravno kozmetko.

Green People si je za poslanstvo postavil promocijo in spodbujanje uporabe naravnih izdelkov ter zdravega načina življenja, pri čemer želi uporabnikom suvereno zagotovit izdelke najvišje kakovost ob upoštevanju visokih etničnih načel in standardov, ki velja za naravno kozmetko.

Za ogled izdelkov sledite povezavi: GREEN PEOPLE

 
 
Poišči povezane: Naravna kozmetika Green People

Opozorilo: objavljene vsebine na spletni strani bio24.si so zgolj informativnega značaja in niso namenjene diagnosticiranju, preprečevanju ali zdravljenju bolezni, prav tako ne morejo nadomestiti strokovnega zdravniškega mnenja. Za vprašanja vezana na vaše zdravje se vedno posvetujte s svojim zdravnikom.