KETO sprej za kuhanje

KETO sprej za kuhanje

KETO sprej, MCT kokosovo & SCT butiratno olje

Visoko kakovostni keto sprej, vsebuje rastlinsko MCT kokosovo olje in SCT butiratno olje. Idealno za kuhanje, cvrtje v voku, plitko cvrtje, praženje, peko na žaru. Ne vsebuje potisnega plina.

Srednjeverižni trigliceridi (MCT) in trigliceridi s kratkimi verigami (SCT) so nasičene maščobne kisline, ki se v telesu presnovijo povsem drugače kot običajna rastlinska olja. Njihova posebnost in prednost je hitra absorpcija v telesu in sposobnost, da se izjemno hitro presnovijo, zaradi česar so odličen vir energije, po vrhu pa se ne shranijo kot maščobno tkivo.

Keto sprej je še posebej popularen pri športnikih, ki uživajo visoko beljakovinsko dieto z nizkim vnosom ogljikovih hidratov. Priporoča pa se tudi posameznikom, ki se izogibajo rastlinskim oljem zaradi njihove težje presnove.

Povprečne hranilne vrednosti na 100 g
Energijska vrednost3.698 KJ / 899 kcal
Maščobe / od tega nasičene maščobe
100 g / 100 g
Ogljikovi hidrati / od tega sladkorji
0 g / 0 g
Beljakovine
0 g / 0 g
Sol
0 g

Sestavine: MCT kokosovo olje, SCT butiratno olje in aroma kokosa.

Navodilo za uporabo: Odstranite pokrov, z jakostjo pritiska na pumpico izbirate med kapljanjem, curkom in pršenjem. Pršite v neogreto posodo z razdalje med 15 in 23 cm.

NEVARNO: Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom; lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne pre­lu­k­n­jaj­te ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Ne vdihujte pršila. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Ne hraniti v hladilniku. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Hraniti zaklenjeno. Hraniti izven dosega otrok. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi predpisi.

Pred uporabo preberite etiketo!

Uporabno najmanj do konca datuma, odtisnjenega na dnu.

Vsebina: 150 ml

Proizvajalec: ELiE Health Solutions, Španija


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Cashback - Dobroimetje

Z nakupom tega izdelka pridobite dobroimetje, ki ga avtomatično koristite ob naslednjem nakupu kot popust.

Znesek je viden pri izdelku in je izračunan na podlagi cene za 1 kos izdelka. Končni znesek se izračuna na blagajni in znaša 10% cene izdelkov brez DDV.

  • 22.90€
  • Brez DDV: 20.91€

Brezplačna dostava za naročila nad 29€
Dodaten 3% popust za prijavo na e-novice