Magnezij (taurat), 100 mg, 60 kapsul

Magnezij (taurat), 100 mg, 60 kapsul

Magnezij taurat, kelatiran aminokislinsko-mineralni kompleks

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Magnezij (taurat) je kelatiran aminokislinsko-mineralni kompleks, ki zagotavlja stabilnost, dobro biorazpoložljivost in ga telo zlahka absorbira in presnovi.

Magnezijev taurat predstavlja magnezijev oksid vezan na aminokislino tavrin. Magnezij je zelo pomemben makromineral za ljudi, medtem ko je tavrin neesencialna aminokislina, pomembna kot gradnik beljakovin. Kompleks tako predstavlja odlično medsebojno sinergijo dveh pomembnih snovi.

Ravni magnezija v telesu se zlahka izčrpajo zaradi dejavnikov, kot so stres, življenjski slog, slaba prehrana, alkohol, kofein in kajenje, kar lahko privede do njegovega pomanjkanja. Telo ne more proizvesti magnezija, zato moramo z zadostnim vnosom poskrbeti, da ga ne primanjkuje.

Magnezij prispeva k:

  • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • delovanju živčnega sistema,
  • ohranjanju zdravih kosti in zob,
  • delovanju mišic,
  • ravnotežju elektrolitov,
  • sproščanju energije pri presnovi,
  • normalnemu psihološkemu delovanju.


Brez pomožnih snovi

Izdelek Magnezij (taurat) je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Magnezij (taurat)
(magnezijev oksid, magnezijev taurat)
100 mg27
Rastlinska kapsula (HPMC)
100 mg


PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Navodilo za uporabo: 1 kapsulo na dan. Priporočeno z obrokom.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na etiketi embalaže.

Vsebina: 60 kapsul (za 60 dni).

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Cashback - Dobroimetje

Z nakupom tega izdelka pridobite dobroimetje, ki ga avtomatično koristite ob naslednjem nakupu kot popust.

Znesek je viden pri izdelku in je izračunan na podlagi cene za 1 kos izdelka. Končni znesek se izračuna na blagajni in znaša 10% cene izdelkov brez DDV.

  • 12.30€
  • Brez DDV: 11.23€

Brezplačna dostava za naročila nad 39€
Dodaten 3% popust za prijavo na e-novice

Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo in biorazgradljivo embalažo.

G&G Vitamins - Certifikati