Naravna rdeča kana v prahu

Naravna rdeča kana v prahu

Naravna rdeča kana v prahu

Mleti listi rastline kana, primerni za barvanje las in kože

Rastlinski prah zeleno-rjave barve z značilnim, blagim zeliščnim vonjem. Vsebuje tanin in rdeče-oranžni pigment lavson, ki se veže na proteine v laseh, v koži ali nohtih in jih tako nežno rdeče-oranžno obarva. Najpogosteje ga uporabljajo ženske za barvanje las, ki so po baravanju videti naravno sijoči in bolj krepki.

Delovanje:
Prah iz listov kane je odlično naravno barvilo za lase, obenem jih tudi nahrani ter poudari volumen in naraven lesk. Odličen je tudi pri barvanju oziroma prekrivanju sivih las. V afriških in azijskih deželah se tradicionalno uporablja tudi kot barvilo za poslikavo telesa. Intenzivnost barve je odvisna od tega, koliko časa pustite mešanico kane na laseh ali koži. Ne vsebuje nobenih dodatkov, umetnih barvil ali belil.

Navodilo za uporabo:
Suhi prah dobro zmešajte z vodo, da dobite viskozno pasto. Za kratke lase zadostuje 20g prahu, za dolge pa do 100g. Zaščitite kožo ob robu lasišča (ter ušesa) tako, da jo pred nanosom namažete z rastlinskim oljem. Zaščitite svoja oblačila in pri nanosu nosite PVC ali lateks rokavice, saj kana obarva kožo in tudi oblačila.

Pasto nanašajte na vlažne, umite lase in bodite pozorni, da prekrijete vse lase. Po končanem nanosu zaščitite lase s kapo za tuširanje, ali prozorno folijo in pustite učinkovati od 30 minut do 2 ur, odvisno od tega, kako intenziven rdeče - oranžen odtenek si želite. Lase nato spirajte z vodo, dokler voda, ki teče od las, ne postane čista. Po izpiranju uporabite šampon.

Količina:
100 g

Sestavne:
Lawsonia Inermis.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
  • Biopark Cosmetics
  • Naravna rdeča kana v prahu

  • Koda: BP094
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • Cashback: 0.48€

  • Povrnemo na račun
  • 5.90€
  • Brez DDV: 4.84€

Brezplačna dostava za naročila nad 29€
Dodaten 3% popust za prijavo na e-novice


Obiščite nas tudi na naši Facebook strani VseNaravno.