Omega 3 - ribje olje

Omega 3 - ribje olje

MEGAnet® - Omega 3 - ribje olje v kapsulah

MEGAnet® je prehransko dopolnilo nove generacije, ki vključuje najnovejši tehnološki izboljšavi, kot sta Omegavie® in Qualitysilver®, kateri omogočata izjemno kakovost – ultra-čisto, ultra-koncentrirano in ultra-stabilno ribje olje bogato z Omega 3 maščobnimi kislinami. 

Zaradi visoke kakovosti in stabilnosti olja po zaužitju ni neprijetnih stranskih učinkov (se ne spahuje, nima okusa ali vonja po ribah, ne draži želodca). Za večjo zaščito pred oksidacijo so kapsule dodatno zapakirane v blister.

Eikozapentaenojska kislina (EPK) in dokozaheksaenojska kislina (DHK) prispevata k normalnemu delovanju  srca. Ugoden učinek je pridobljen z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK. Rožmarin prispeva k boljši presnovi maščobe in podpira delovanje jeter.

Povprečna vsebnost 2 kapsul
Omegavie® Qualitysilver® ribje olje1000 mg
– od tega Omega 3630 mg
  – od tega eikozapentaenojska kislina (EPK)450 mg
  – od tega dokozaheksaenojska kislina (DHK)180 mg
Rožmarin4 mg

Sestavine: ribje olje z 70% EPK in DHK, jedilna želatina, sredstvo za stabilizacijo: glicerol, oljni ekstrakt iz listov rožmarina (Rosmarinus officinalis L).

Brez glutena.

Navodilo za uporabo:  2 kapsuli na dan z obrokom.

Opozorila: pripo­ro­če­ne dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!  

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na levi strani embalaže.

Vsebina: 30 kapsul

Neto količina: 21,0 g

Proizvajalec: Deltha Pharma, Italija


MegaNET®, najvišja raven kakovosti

V postopku proizvodnje olja Omega-3 so uporabljene samo surovine, ki so klasificirane kot živilo in so posebej izbrane glede na njihovo visoko naravno vsebnost Omega-3. Prav tako se ribolovna dejavnost izvaja na oceanskih območjih, ki zagotavljajo optimalno kakovost in najvišjo čistost olja (Peru, Čile, Maroko,...).

Zahvaljujoč inovativnemu procesu in najnovejši tehnologiji filtriranja je zagotovljen okolju prijazen postopek za pridobivanje ulta-čistega olja, ki ne vsebuje kontaminentov in v fazi postopka ohranja celovito naravno biokemično kompleksnost kar narekuje tudi zaveza strogim standardom kakovosti in etike organizacije GOED Omega-3 in standardom evropske unije.

Tehnologija Qualitysilver® varuje ribje olje, ki je bogato z večkrat nenasičene maščobnimi kislinami pred oksidacijo, hkrati znatno poveča njegovo stabilnost, s čemer učinkovito ohranja hranilne in organoleptične lastnosti olja ter podaljšuje rok uporabnosti. Stabilnost je dokazana z uporabo zanesljive testne metode Rancimat (standard NF EN ISO 6886), ki potrjuje kar 2-7 krat višjo stabilnost. 

Tehnologija vakumske molekulske destilacije omogoča ločevanje maščobne kisline (EPK in DHK) na osnovi molekulske mase. Razmerja koncentracije EPK in DHK Omega-3 se gibljejo v razmerju od 30% do 80%, sama tehnologija pa omogoča visoko koncentracijo. Celoten proces se izvaja v enem samem koraku in je popolnoma prilagojen obdelavi toplotno občutljivih surovin kar zagotavlja najvišjo kakovost.

Proizvajalec se tudi zavzema za ohranitev trajnostne politike ohranjanja in spoštovanja ribolovnih kvot ter varovanja morskega okolja za kar je prejel certifikat Friend of the Sea®.  Slednje zagotavlja popolno sledljivosti surovin od ulova do končnega izdelka.

Posebej izbrane surovine, najmodernejša tehnologija in popolna sledljivost je zagotovilo, da izdelek ustreza najvišji ravni varnosti in kakovosti za potrošnika.


Znanost, tehnologija in narava z roko v roki

Podjetje Deltha Pharma izdeluje prehranska dopolnila najvišjega razreda, ki temeljijo na potrjenih znanstvenih odkritjih in uporabi najnaprednejše inovativne tehnologije. Visoko učinkovitost dopolnil so dosegli z uporabo najkakovostnejših in koncentriranih naravnih sestavin, patentiranih formulacij in višjimi ter ciljnimi odmerki.

Prehranska dopolnila so izdelana v skladu z najvišjimi standardi proizvodnje, podjetje Deltha Pharma je tudi nosilec državne znamke odličja "Mada in Italy".

Raziskovalni tim podjetja Deltha Pharma sodeluje s številnimi univerzami in raziskovalnimi centri, podrejeni pa so italijanskemu nacionalnemu združenju proizvajalcev Federsalus, katerega zaveza so visoka kakovostna prehranska dopolnila, znanstvena utemeljitev zdravstvenih trditev, spodbujanje racionalne in pravilne uporabe prehranskih dopolnil ter zaščita potrošnikov.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
  • Deltha Pharma
  • Omega 3 - ribje olje

  • Koda: DP0071
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • Cashback: 1.83€

  • Povrnemo na račun
  • 20.00€
  • Brez DDV: 18.26€

Brezplačna dostava za naročila nad 29€
Dodaten 3% popust za prijavo na e-novice


Obiščite nas tudi na naši Facebook strani VseNaravno.