Pomlajevalni gel z encimi in hialuronsko kislino

Kmalu na zalogi Pomlajevalni gel z encimi in hialuronsko kislino

Obnovitveno pomlajevalna nega za obraz

Encimi s svojim hiperaktivnim delovanjem pomagajo preoblikovati gubice, starostne linije in pomladijo ter poživijo utrujeno kožo. Gel okrepi naravne procese obnavljanja kože kar privede do vidno pozitivnih sprememb na koži. Encimska aktivnost znatno pomaga izboljšati in polepšati polt, odpravlja podočnjake, lise na koži in zmanjšuje simptome težavne kože.

Gel dr. Bragija s super morskim ecimi ohranja vitalnost kožnih celic, optimizira njihovo delovanje, spodbuja kožno regeneracijo, pospešuje delovanje njenega obrambnega in regenerativnega mehanizma ter koži zagotavlja potrebno vlažnost. Revolucionarni encimi ne povzročajo avtoimunih reakcij, prav nasprotno, jih celo zavirajo. Gel deluje blagodejno, zmanjšuje občutek draženja in koži vrača zdrav videz.

Formula dr. Bragija je resnično aktivna in čista, ne vsebuje dišav, barvil in drugih spornih kemičnih dodatkov. Gel je povsem varen za uporabo pri otrocih in nosečnicah ter je primeren za nego občutljivega predela kože okoli oči.

Preprečevanje je tako pomemben dejavnik kot zdravljenje oz. celo pomembnejši. Staranje kože je kompleksen in neizogiben proces, ki pa se ne kaže samo v gubicah in izgubi elastičnosti kože, temveč tudi v izgubi njene gostote, neenakomernem tonu in pigmentaciji. Z uporabo gela boste občutno zavirali procese staranja in vidno izboljšali stanje svoje kože.

Dodana Hialuronska kislina spodbuja sintezo kolagena ter elastina, ki koži dajeta mladosten izgled, elastičnost in prožnost. Pripomore k dodatnemu vlaženju kože in predvsem pomaga pri obnavljanju kožnih celic ter krepitvi vitalnosti.

Navodila za uporabo:
Majhno količino gela z encimom za aktivno delovanje lahko do dvakrat dnevno uporabite za telo, obraz in predele okoli oči, lahko pa tudi kot podlago drugim preparatom, ki jih nanesite po dobrih 15 minutah ter tako ohranite aktivnost encimov.

Specifična zasnova gela omogoča dolgotrajen učinek vlaženja kože.

Zaradi uporabe majhne količine gela (velikost graha) pa boste izdelek lahko uporabljali več mesecev. Izdelek hranite na hladnem (po možnosti v hladilniku), saj encimi tako ne bodo v stanju hiperaktivnosti kar jim podaljša aktivno dobo.

Primerno za:
Vsak tip kože, tudi občutljivo, kajti encimi vidno oživijo kožo vseh starosti.

Količina:
15 ml

Sestavine (INCI):

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
  • Dr Bragi
  • Pomlajevalni gel z encimi in hialuronsko kislino

  • Koda: DRB6
  • Razpoložljivost: Kmalu na zalogi
  • Cashback: 3.85€

  • Povrnemo na račun
  • 47.00€
  • Brez DDV: 38.52€

Brezplačna dostava za naročila nad 29€
Dodaten 3% popust za prijavo na e-novice


Obiščite nas tudi na naši Facebook strani VseNaravno.

Zanimivosti, ali ste vedeli?
Pomlajevalna nega z encimi

Pomlajevalna nega z encimi

Nace 05/07/2017 0
Odkritje o super sposobnostih morskih encimov so bila z znanstvenega stališča izjemna, in so osnova za razvoj edinstvene naravne aktivne nege kože. Dr. Bragi je za svoje delo in razvoj blagodejne terapevtske kozmetične linije prejel tudi prestižno nagrado BestBrand New, ki je znana kot Beauty Oscar....
Preberite več