Železo in vitamin C

Železo in vitamin C

ferroC - železo in vitamin C

ferroC je prehransko dopolnilo nove generacije z višjo biološko razpoložljivostjo in visoko kakovostjo. Železo Sunactive® zagotavlja stabilnost, oksidativno od­­por­­nost, nima neprijetnega okusa in vonja po že­­le­­zu ter ne draži želodca po zaužitju.

Dopolnilo vsebuje matriko super disperzijskega delovanja, ki omogoča počasno sproščanje. Skupaj z Vitamonom C tvorita kompleks železovega kelata, ki je topen in omogoča visoko absorpcijo.

Železo ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, pri kognitivnih funkcijah, prispeva k sproščanju energije. Vitamin C povečuje absorpcijo železa in ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV/RDA*
Železo30 mg214 %
Vitamin C80 mg100 %
*Priporočen dnevni vnos.

Sestavine: Sunactive® (železo kot železov pirofosfat, poliglicerolni estri maščobnih kislin, sojin lecitin, natrijev klorid, maltodekstrin), jedilna želatina, vitamin C (L-askorbinska kislina), sredstvi proti sprijemanju: mag­­­nezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid; barva: titanov dioksid.

Navodilo za uporabo:  1 kapsulo na dan s kozarcem vode.

Opozorila: pripo­ro­če­ne dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!  

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na levi strani embalaže.

Vsebina: 30 kapsul

Neto količina: 17,1 g

Proizvajalec: Deltha Pharma, Italija


Znanost, tehnologija in narava z roko v roki

Podjetje Deltha Pharma izdeluje prehranska dopolnila najvišjega razreda, ki temeljijo na potrjenih znanstvenih odkritjih in uporabi najnaprednejše inovativne tehnologije. Visoko učinkovitost dopolnil so dosegli z uporabo najkakovostnejših in koncentriranih naravnih sestavin, patentiranih formulacij in višjimi ter ciljnimi odmerki.

Prehranska dopolnila so izdelana v skladu z najvišjimi standardi proizvodnje, podjetje Deltha Pharma je tudi nosilec državne znamke odličja "Mada in Italy".

Raziskovalni tim podjetja Deltha Pharma sodeluje s številnimi univerzami in raziskovalnimi centri, podrejeni pa so italijanskemu nacionalnemu združenju proizvajalcev Federsalus, katerega zaveza so visoka kakovostna prehranska dopolnila, znanstvena utemeljitev zdravstvenih trditev, spodbujanje racionalne in pravilne uporabe prehranskih dopolnil ter zaščita potrošnikov.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
  • Deltha Pharma
  • Železo in vitamin C

  • Koda: DP0057
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • Cashback: 1.60€

  • Povrnemo na račun
  • 17.50€
  • Brez DDV: 15.98€

Brezplačna dostava za naročila nad 29€
Dodaten 3% popust za prijavo na e-novice


Obiščite nas tudi na naši Facebook strani VseNaravno.