Omega 3, Ribje olje 3000 mg, 90 kapsul

Kmalu na zalogi Omega 3, Ribje olje 3000 mg, 90 kapsul

Ribje olje – bogat vir omega 3 maščobnih kislin

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Omega 3, ribje olje je pridobljeno iz perujskega sardona, ki naravno vsebuje visoke ravni kakovostnih nenasičenih maščobnih kislin.

Kljub vsesplošnemu vedenju o pomembnosti Omega 3 kislin, teh pogosto ne zaužijemo dovolj s hrano, zato prehranski strokovnjaki priporočajo dodatno uživanje Omega 3 kislin v obliki visoko kakovostnega prehranskega dopolnila. Koristni učinek Omega 3 kislin se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.

Za srce - Omega 3 maščobne kisline DHK in EPK imajo pomembno vlogo pri delovanju srca

Za ožilje - Omega 3 maščobne kisline DHK in EPK pomagajo vzdrževati normalen krvni tlak in normalno koncentracijo trigliceridov v krvi.

Za možgane - Omega 3 maščobne kisline DHK pripomorejo k optimalnemu delovanju možganov.

Za vid - Omega 3 maščobne kisline DHK imajo pomembno vlogo pri ohranjanju zdravega vida.

Visoka kakovost in trajnostna zaveza

Močni oceanski tokovi prinašajo velike količine fitoplanktona vzdolž pacifiške obale Peruja, zato je morje na tem delu bogato s sardoni. Perujski sardon je majhna ribica, ki se prehranjuje s planktonom in algami, ker je povsem na koncu prehranjevalne verige, vsebujejo daleč najmanj kontaminantov v primerjavi z večjimi ribami (pr. tune, losos), kar pomeni visoko čisto ribje olje že v začetku in bistveno manj tehnoloških procesov v nadaljevanju proizvodnje, ki slabijo moč ribjega olja.

Perujska agencija za ribištvo je zavezana k trajnostnem gospodarjenju, nacionalno ribolovno območje 87 od koder prihaja ulov je nadzorovano tudi s strani organizacije 'Friend of the sea', ki zagotavlja sledljivost ulova in zavezuje udeležence k trajnostni politiki ohranjanja in spoštovanja ribolovnih kvot ter varovanja morskega okolja.

Kakovost ribjega olja se ne meri zgolj po vsebnosti EPK in DHK, za najboljšo kvaliteto je pomembno tudi mesto ulova in vrsta ribe.

Po zaužitju prehranskega dopolnila Omega 3 ni neprijetnih stranskih učinkov (se ne spahuje, nima okusa ali vonja po ribah, ne draži želodca).

Povprečna vsebnost 3 kapsulPDV%
Ribje olje (RIBE)3000 mg
 – EPK (eikozapentaenojska kislina)540 mg
 – DHK (dokozaheksaenojska kislina)360 mg
Mehka kapsula
(želatina, glicerin, voda)
1020 mg
Vitamin E 22.35 iu
(dl-alfa tokoferol acetat)
15 mg125

PDV - priporočen dnevni vnos

Ne vsebuje: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.

Navodilo za uporabo: 3 kapsule na dan. Priporočeno z obrokom.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega ob črtni kodi.

Vsebina: 90 mehkih kapsul

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Cashback - Dobroimetje

Z nakupom tega izdelka pridobite dobroimetje, ki ga avtomatično koristite ob naslednjem nakupu kot popust.

Znesek je viden pri izdelku in je izračunan na podlagi cene za 1 kos izdelka. Končni znesek se izračuna na blagajni in znaša 10% cene izdelkov brez DDV.

  • 13.90€
  • Brez DDV: 12.69€

Brezplačna dostava za naročila nad 29€
Dodaten 3% popust za prijavo na e-novice

Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati