Omega 3, Ribje olje 3000 mg, 90 kapsul

Omega 3, Ribje olje 3000 mg, 90 kapsul

Ribje olje – bogat vir omega 3 maščobnih kislin

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Omega 3, ribje olje je pridobljeno iz perujskega sardona, ki naravno vsebuje visoke ravni kakovostnih nenasičenih maščobnih kislin.

Omega 3 predstavlja eno izmed najpomembnejših maščob in se uvršča med esencialne maščobne kisline, kar pomeni, da jih naše telo ne more samo proizvesti in jih moramo zaužiti s hrano.

Ribje olje vsebuje dve zelo pomembni vrsti maščobnih kislin, dokozaheksaenojsko kislino (DHK) in eikozapentaenojsko kislino (EPK).

  • EPK in DHK imata vlogo pri delovanja srca (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK)
  • DHK ima vlogo pri delovanju možganov in pri ohranjanju kakovosti vida (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK)

Visoka kakovost in trajnostna zaveza

Močni oceanski tokovi prinašajo velike količine fitoplanktona vzdolž pacifiške obale Peruja, zato je morje na tem delu bogato s sardoni. Perujski sardon je majhna ribica, ki se prehranjuje s planktonom in algami, ker je povsem na koncu prehranjevalne verige, vsebujejo daleč najmanj kontaminantov v primerjavi z večjimi ribami (pr. tune, losos), kar pomeni visoko čisto ribje olje že v začetku in bistveno manj tehnoloških procesov v nadaljevanju proizvodnje, ki slabijo moč ribjega olja.

Perujska agencija za ribištvo je zavezana k trajnostnem gospodarjenju, nacionalno ribolovno območje 87 od koder prihaja ulov je nadzorovano tudi s strani organizacije 'Friend of the sea', ki zagotavlja sledljivost ulova in zavezuje udeležence k trajnostni politiki ohranjanja in spoštovanja ribolovnih kvot ter varovanja morskega okolja.

Kakovost ribjega olja se ne meri zgolj po vsebnosti EPK in DHK, za najboljšo kvaliteto je pomembno tudi mesto ulova in vrsta ribe.

Po zaužitju prehranskega dopolnila Omega 3 ni neprijetnih stranskih učinkov (se ne spahuje, nima okusa ali vonja po ribah, ne draži želodca).

Povprečna vsebnost 3 kapsulPDV%
Ribje olje (RIBE)3000 mg
 – EPK (eikozapentaenojska kislina)540 mg
 – DHK (dokozaheksaenojska kislina)360 mg
Mehka kapsula
(želatina, glicerin, voda)
1020 mg
Vitamin E 22.35 iu
(dl-alfa tokoferol acetat)
15 mg125

PDV - priporočen dnevni vnos

Ne vsebuje: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.

Navodilo za uporabo: 3 kapsule na dan. Priporočeno z obrokom.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega ob črtni kodi.

Vsebina: 90 mehkih kapsul

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Cashback - Dobroimetje

Z nakupom tega izdelka pridobite dobroimetje, ki ga avtomatično koristite ob naslednjem nakupu kot popust.

Znesek je viden pri izdelku in je izračunan na podlagi cene za 1 kos izdelka. Končni znesek se izračuna na blagajni in znaša 10% cene izdelkov brez DDV.

  • 13.90€
  • Brez DDV: 12.69€

Brezplačna dostava za naročila nad 29€
Dodaten 3% popust za prijavo na e-novice

Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati