Alfa Lipoična kislina z acetil L-karnitinom, 60 kapsul
Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Riževa moka230 mg
Acetil L-karnitin150 mg
Alfa Lipoična kislina100 mg
Rastlinska kapsula (HPMC)100 mg
PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza

Navodila za uporabo: 1-3 kapsule na dan.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega pri črtni kodi.

Vsebina: 60 kapsul 

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

  • Za vegane

  • Brez GSO

  • Košer

  • Naravno brez glutena

  • Naravno brez laktoze

  • Naravno brez soje

  • Naravno brez sladkorja

  • Brez pomožnih snovi

Alfa Lipoična kislina z aminokislino L-karnitinom

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Alfa Lipoična kislina z acetil L-karnitinom¸ poleg alfa lipoične kisline vsebuje tudi biorazpoložljivo obliko aminokisline acetil L-karnitin.

Kaj je alfa lipoična kislina?

Alfa lipoična kislina (ALA) je maščobna kislina, ki se nahaja v vseh celicah našega telesa. Najdemo pa jo tudi v živilih, kot je špinača in kvas.

V živilih je alfa lipoična kislina zastopana v manjših količinah, prav tako pa se naša telesna sposobnost sinteze kisline z leti zmanjšuje, zato je dodatno vnašanje precej smiselno.

Kaj je acetil L-karnitin?

Je aminokislina, njena biokemično aktivna oblika Acetil L-karnitin ima višjo biorazpoložljivost, kar pomeni, da se bolje in hitreje absorbira.

Naše telo ima sposobnost njene sinteze in sicer nastane iz drugih dveh aminokislin, lizina in metionina. V glavnem se sintetizira v jetrih in ledvicah od koder se naprej prenese tudi v ostala tkiva v telesu.

Brez pomožnih snovi

Dopolnilo Alfa Lipoična kislina z acetil L-karnitinom je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija

Odprema izdelkov na zalogi

Naročila oddana do 14:00 (pon-čet) oz. do 12:00 (pet) bodo predvidoma odposlana še isti dan.

Ostala naročila odpošljemo naslednji delovni dan.

Pošiljko prejmete predvidoma v 1-3 delovnih dneh

Cashback - Dobroimetje

Z nakupom tega izdelka pridobite dobroimetje, ki ga avtomatično koristite ob naslednjem nakupu kot popust.

Znesek je viden pri izdelku in je izračunan na podlagi cene za 1 kos izdelka. Končni znesek se izračuna na blagajni in znaša 10% cene izdelkov brez DDV.

  • 16.90€
  • Brez DDV: 15.43€

Ali pokličite in naročite na 01 528 0333
 

Brezplačna dostava za naročila nad 39€
Dodaten 3% popust za prijavo na e-novice

Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo in biorazgradljivo embalažo.

G&G Vitamins - Certifikati