Alfa Lipoična kislina z acetil L-karnitinom, 60 kapsul

Alfa Lipoična kislina z acetil L-karnitinom, 60 kapsul

Alfa Lipoična kislina z aminokislino L-karnitinom

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Alfa Lipoična kislina z acetil L-karnitinom¸ poleg alfa lipoične kisline vsebuje tudi biorazpoložljivo obliko aminokisline acetil L-karnitin.

Kaj je alfa lipoična kislina?

Alfa lipoična kislina (ALA) je maščobna kislina, ki se nahaja v vseh celicah našega telesa. Najdemo pa jo tudi v živilih, kot je špinača in kvas.

V živilih je alfa lipoična kislina zastopana v manjših količinah, prav tako pa se naša telesna sposobnost sinteze kisline z leti zmanjšuje, zato je dodatno vnašanje precej smiselno.

Kaj je acetil L-karnitin?

Je aminokislina, njena biokemično aktivna oblika Acetil L-karnitin ima višjo biorazpoložljivost, kar pomeni, da se bolje in hitreje absorbira.

Naše telo ima sposobnost njene sinteze in sicer nastane iz drugih dveh aminokislin, lizina in metionina. V glavnem se sintetizira v jetrih in ledvicah od koder se naprej prenese tudi v ostala tkiva v telesu.

Brez pomožnih snovi

Dopolnilo Alfa Lipoična kislina z acetil L-karnitinom je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Povprečna vsebnost 1 kapsulePDV%
Riževa moka230 mg
Acetil L-karnitin150 mg
Alfa Lipoična kislina100 mg
Rastlinska kapsula (HPMC)100 mg

PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza

Ne vsebuje: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Navodilo za uporabo: 1-3 kapsule na dan.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na etiketi embalaže.

Vsebina: 60 kapsul

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
  • G&G Vitamins
  • Alfa Lipoična kislina z acetil L-karnitinom, 60 kapsul

  • Koda: GA108
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • Cashback: 1.14€

  • Povrnemo na račun
  • 12.50€
  • Brez DDV: 11.42€

Brezplačna dostava za naročila nad 29€
Dodaten 3% popust za prijavo na e-novice

Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati