CAL-M kompleks, 120 kapsul

CAL-M kompleks, 120 kapsul

Biorazpoložljiv kompleks kalcija in magnezija

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo CAL-M kompleks predstavlja edinstveno kombinacijo kalcija, magnezija in naravnega ekološkega jabolčnega kisa v prahu, ter je zasnovana z namenom, da telesu omogoči acetatno obliko omenjenih mineralov z visoko uporabnostjo.

Kaj je CAL-M?

Mineralni mešanici je dodan naravni jabolčni kis v prahu, ki v medsebojni kemični reakciji ustvari acetat, vrsto elektrolita, ki ga telo zlahka absorbira in uporabi.

Tovrstna edinstvena kombinacija, z optimalnim medsebojnim razmerjem in s pomočjo naravne reakcije spojin omogoča visoko biološko razpoložljivo obliko kalcija in magnezija.

Jabolčni kis

Jabolčni kis je popolnoma naraven izdelek. Narejen je s počasno fermentacijo ekološkega jabolčnega soka brez dodajanja kemičnih dodatkov. Pri preobrazbi iz soka v kis se koristne lastnosti jabolk ohranijo, med samim postopkom pa se ustvarijo organske kisline, ki prispevajo nove koristne lastnosti.

Jabolčni kis ima edinstveno sestavo, med številnimi naravno prisotnimi spojinami izstopa zlasti ocetna kislina, ki v stiku s kalcijem in magnezijem v medsebojni kemični reakciji tvori mineralni soli, kalcijev in magnezijev acetat. Ta kemična reakcija se zgodi, ko kompleks CAL-M pride v stik s tekočino in se ob naravni reakciji pretvori v biološko razpoložljivo obliko.

Brez pomožnih snovi

Dopolnilo CAL-M kompleks je v obliki rastlinskih celuloznih kapsul. V nasprotju s tabletami, kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Povprečna vsebnost 3 kapsulPDV%

CAL-M kompleks vsebuje: kalcijev glukonat,
magnezijev karbonat in jabolčni kis v prahu,
ob stiku s tekočino tvorijo acetatno obliko.

Kalcij61,5 mg7,7
Magnezij4,8 mg1,3
Rastlinska kapsula (HPMC)300 mg

PDV - priporočen dnevni vnos
HPMC - hidroksipropilmetil celuloza


Primeren za vegane in vegetarijance, certificirano za Košer standard.

Ne vsebuje: gluten, pšenico, dodan sladkor, umetne konzervanse, polnila ali barvila.

Navodilo za uporabo: 3 kapsule na dan. Priporočeno z obrokom.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na etiketi embalaže.

Vsebina: 120 kapsul

Proizvajalec: G&G Food Supplies, Velika Britanija

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
  • G&G Vitamins
  • CAL-M kompleks, 120 kapsul

  • Koda: GA701
  • Razpoložljivost: Izdelek je na zalogi
  • Cashback: 1.12€

  • Povrnemo na račun
  • 12.30€
  • Brez DDV: 11.23€

Brezplačna dostava za naročila nad 29€
Dodaten 3% popust za prijavo na e-novice

Predstavitev proizvajalca

G&G Vitamins – Profesionalna linija

Visoko kakovost prehranskih dopolnil pri podjetju G&G Vitamins dosegajo z znanstveno utemeljenimi formulacijami, kakovostnimi sestavinami in kapsuliranjem brez pomožnih snovi. Ker se uživanje dopolnil priporoča sočasno z obrokom, je s tem zagotovljena tudi njihova optimalna raven absorpcije.

Proizvodni proces je skladen z najvišjimi standardi, kot so GMP, HFMA, AIB International, Soil Association, Vegeterian Society in Košer. Pridobljeni certifikati so tudi jamstvo, da se uporabljajo izključno najkakovostnejše surovine, ki so proizvedene skladno s protokoli, ki jih narekujejo standardi.

G&G Vitamins deluje v Veliki Britaniji že več kot 50 let, so pionirji področja prehranskih dopolnil, imajo lasten razvojno-proizvodnji obrat, ki je skladen tudi s standardi farmacevtske industrije in je eden prvih, ki za svoje delovanje v celoti uporablja zeleno energijo.

G&G Vitamins - Certifikati