Mikrohranila za vegane in vegetarijance, 120 kapsul
Povprečna vsebnost 2 kapsulPDV%
Kalcij (kot kalicijev karbonat)400 mg50
Magnezij (kot magnezijev oksid)150 mg40
Železo (kot glukonat)15 mg107,1
Cink (kot cinkov citrat)10 mg100
Vitamin A (retinil acetat)600 µg75
Vitamin B1(tiamin HCL)1,15 mg105
Vitamin B12 (metilkobalamin)500 µg20000
Folna kislina (kalcijev L-metilfolat)50 µg25
PDV - priporočen dnevni vnos

Sestavine: kalcijev karbonat, magnezijev oksid, rastlinska kapsula (hidroipropilmetil celuloza), železov glukonat, cinkov citrat, retinil acetat, tiamin HCl, metilkobalamin, kalcijev L-metilfolat.

Neto teža: 96,1 g

Navodila za uporabo: 2 kapsuli na dan s kozarcem vode. 

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Vsebina: 120 kapsul 

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Mikrohranila za vegane in vegetarijance, rastlinska moč

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Mikrohranila za vegane in vegetarijance za dnevno dopolnitev rastlinske prehrane z vitamini in minerali.

Dobro načrtovana veganska prehrana je izjemno zdrava in primerna za ljudi vseh starosti, a ker vemo, da se načrti lahko hitro spremenijo prehranski strokovnjaki priporočajo dopolnitev prehrane.

Najpomembnejši vitamini in minerali pri veganski prehrani:

Vitamin B12: rastlinski viri vsebujejo zelo malo vitamina B12, zato je dodan vitamin B12 v obliki metilkobalamina, ki ima visoko biološko razpoložljivost,

Vitamin A: pretvorba beta-karotena iz rastlinskih virov v vitamin A lahko predstavlja oviro, zato je dodana naravna oblika vitamina A,

Železo: absorpcija rastlinskega vira železa je dokaj različna, kar lahko predstavlja pomanjkanje v veganski prehrani,

Cink: iz rastlinskega vira se v prisotnosti fitatov bistveno slabše absorbira, za zadostno dopolnitev je dodan cinkov citrat, ki velja za obliko z najboljšo absorpcijo,

Magnezij in kalcij: sta ena od najpomembnejših mineralov, pri povečani obremenitvi telesa se lahko potrebe po mineralih povečajo.


Brezkompromisna kakovost

Izdelek Mikrohranila za vegane in vegetarijance je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju. V nasprotju s tabletami, rastlinske celulozne kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

  • Primerno za vegane in vegetarijance,
  • proizvedeno brez GSO,
  • brez dodanih pomožnih snovi,
  • brez dodanih sladil, barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija


Odprema izdelkov na zalogi

Naročila oddana do 14:00 (pon-čet) oz. do 12:00 (pet) bodo predvidoma odposlana še isti dan.

Ostala naročila odpošljemo naslednji delovni dan.

Pošiljko prejmete predvidoma v 1-3 delovnih dneh

Cashback - Dobroimetje

Z nakupom tega izdelka pridobite dobroimetje, ki ga avtomatično koristite ob naslednjem nakupu kot popust.

Znesek je viden pri izdelku in je izračunan na podlagi cene za 1 kos izdelka. Končni znesek se izračuna na blagajni in znaša 10% cene izdelkov brez DDV.

  • 19.99€
  • Brez DDV: 18.26€

Ali pokličite in naročite na 01 528 0333
 

Brezplačna dostava za naročila nad 39€
Dodaten 3% popust za prijavo na e-novice

Predstavitev proizvajalca

Naturtreu – Naravno in premišljeno

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.