Zeliščne grenčice v kapljicah, brez alkohola, 50 ml

Zeliščne grenčice v kapljicah, brez alkohola, 50 ml

Zeliščne grenčice v kapljicah, brez alkohola

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Zeliščne grenčice v kapljicah vsebuje koncentrirane izvlečke tradicionalnih zelišč pelina, enciana, rmana, črne kumine, korenine regrata in angelike, ter izvlečka sivke in semen komarčka.

Grenčica je pripravek mešanice posebej izbranih zelišč in aromatičnih snovi, za grenak ali grenko sladek okus in se uporablja kot dodatek k obroku za spodbujanje prebave.

Brezkompromisna kakovost

Izdelek Zeliščne grenčice v kapljicah je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju.

  • Primerno za vegane in vegetarijance,
  • proizvedeno brez GSO,
  • brez dodanih pomožnih snovi,
  • brez dodanih sladil, barvil in dišav.
Povprečna vsebnost 10 kapljicPDV%
Izvleček pelina4,5 mg
Izvleček korenine encijana4,5 mg
Izvleček črne kumine2,7 mg
Izvleček korenine regrata2,7 mg
Izvleček korenine angelike1,8 mg
Izvleček rmana1,8 mg
Izvleček sivke0,9 mg
Izvleček komarčka0,1 mg
PDV - priporočen dnevni vnos

Sestavine: destilirana voda, rastlinski glicerin, 8% jabolčni kis (voda, jabolčni kis, SULFIT), izvleček pelina 4:1 (Artemisia absinthium), izvleček korenine encijana 4:1 (Gentiana lutea), izvleček črne kumine 4:1 (Nigella sativa), izvleček korenine regrata 10:1 (Taraxacum officinale), izvleček korenine angelike 10:1 (Angelica sinensis diels), izvleček rmana 4:1 (Achillea millefolium L.), izvleček sivke 4:1 (Lavendula officinalis), izvleček iz semen komarčka 4:1 (Foeniculum vulgare Mill).

Navodilo za uporabo: 10 kapljic na dan, pred ali po obroku. Kapljice lahko  vmešate v napitek.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Vsebina: 1700 kapljic

Neto količina: 50 ml

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Cashback - Dobroimetje

Z nakupom tega izdelka pridobite dobroimetje, ki ga avtomatično koristite ob naslednjem nakupu kot popust.

Znesek je viden pri izdelku in je izračunan na podlagi cene za 1 kos izdelka. Končni znesek se izračuna na blagajni in znaša 10% cene izdelkov brez DDV.

  • 22.99€
  • Brez DDV: 21.00€

Brezplačna dostava za naročila nad 39€
Dodaten 3% popust za prijavo na e-novice

Predstavitev proizvajalca

Naturtreu – Naravno in premišljeno

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.